Flutur anunță că în 2017 se finalizează șoseaua de centură a Sucevei, se asfaltează traseul E85 de la Drăgușeni la Siret, DN 17 B pe Valea Bistriței și drumurile Rădăuți-Milișăuți și Rădăuți-Vicovu de Sus


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, marți, după ce a discutat cu directorul Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Iași, Ovidiu Laicu, că în cursul anului 2017 în județul Suceava se vor realiza mai multe investiții în modernizarea infrastructurii rutiere a drumurilor naționale din județ, dar că se va finaliza și șoseaua de centură a Sucevei și se începe șoseaua de centură a municipiului Rădăuți.

flutur-asflat-drum-marcaj-2

Astfel, la șoseaua de centură a Sucevei, potrivit graficului de lucrări, în data de 15 ianuarie 2017 va începe achiziția de materiale în regie proprie și angajarea de forță de muncă în condițiile în care Compania de Drumuri va realiza în regie proprie lucrările.

Conform aceluiași grafic , lucrările propriu zise vor începe în prima săptămână a lunii aprilie 2017, urmând să fie finalizate în a treia săptămână din luna septembrie 2017.Nechifor centura (6)

La șoseaua de centură a municipiului Rădăuți, Laicu i-a spus lui Gheorghe Flutur că lucrările încep cu relocarea unor stâlpi de electricitate aflați pe traseul șoselei de centură, iar construcția efectivă a șoselei începe în primăvara anului 2017.

Președintele CJ Suceava a primit asigurări că vor fi alocate fonduri și pentru modernizarea de trasee de drumuri naționale din județ.

Astfel, se va finaliza turnarea unui covor nou de asfalt pe drumul eruropean E 85, de la Drăgușeni la Spătărești, de la Suceava la Fălticeni și de la Grănicești până la Siret.

Mai mult, se va asfalta DN 2H între Milișăuți și Rădăuți, dar va fi asfaltat și tronsonul Rădăuți-Vicovu de Sus.

Totodată, se vor aloca resurse financiare pentru finalizarea lucrărilor de asfaltare a porțiunilor de pe DN 17B de la Dorna Arini până la Zugreni și pe tronsonul Chiril – Crucea.(N.B.)


Intră acum și în grupul de