Acasă Actualitate Noi acuze la adresa primarului Lungu, din cauza Bazarului din Lunca Sucevei

Noi acuze la adresa primarului Lungu, din cauza Bazarului din Lunca Sucevei


Intră acum și în grupul de

Liderul consilierilor social-democrati din cadrul Consiliului Local Suceava, Virginel Iordache, a anuntat luni ca grupul PSD nu va accepta sub nici o forma ca primarul în functie, Ion Lungu sa mai aloce fonduri pentru refacerea lucrarii de acoperire a Bazarului Suceava, dupa ce s-a dovedit ca proiectantul a facut în asa fel încât lucrarea realizata în Bazar sa nu ajute cu nimic comerciantii de acolo. Iordache, care este si presedintele PSD Suceava a spus luni, într-o conferinta de presa, ca cele aproximativ 3 milioane de euro investiti în Bazar „nu se regasesc în confortul comerciantilor si nu-i ajuta nici pe cei care vin sa cumpere de aici”.  

„Ce s-a întâmplat în Bazar este de fapt demonstratia incapacitatii actualei administratii de a manageria proiecte majore. Reprezinta, pe de alta parte, modul dezlânat al primarului Ion Lungu de a gândi, planifica, realiza si evalua un proiect”, a tinut sa adauge liderul PSD.  



Acesta a solicitat primarului realizarea unei alei de acces pentru persoanele cu handicap locomotor, o rampa corespunzatoare pentru descarcarea marfii si eliminarea taxei de intrare.

Mai mult, Iordache a cerut ca proiectantul si primarul sa raspunda împreuna pentru lipsa de viziune în acest proiect si sa suporte toate cheltuielile ce trebuie efectuate pentru reabilitarea situatiei.

Marea problema a celor care lucreaza în Bazar ramân curentii de aer foarte puternici ce traverseaza zona, din cauza râului Suceava ce curge în imediata vecinatate.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version