Locomotiva trenului Cacica-Suceava a lovit, la Todirești, o mașină în care se aflau membrii unei familii cu doi copii


Intră acum și în grupul de

Patru persoane, între care şi doi copii,  au fost rănite, miercuri, în urma unui accident feroviar produs în localitatea suceveană Todireşti după ce maşina în care se aflau a fost lovită de locomotiva trenului Cacica-Suceava, la un pasaj de trecere la nivel cu calea ferată.

locomotiva-accident-todiresti-6
FOTO: ISU ”Bucovina” Suceava

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, Alin Găleată, a declarat, miercuri, că patru persoane care se aflau într-un autoturism, între care doi copii, au fost rănite în urma unui accident produs în localitatea suceveană Todireşti după ce locomotiva trenului Cacica-Suceava a lovit autoturismul la o trecere la nivel peste calea ferată.

Găleată a spus că în zonă s-au deplasat două autospeciale de descarcerare, o ambulanţă SMURD şi două autospeciale ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean Suceava.

El a precizat că persoanele aflate în autoturism nu erau încarcerate, erau conştiente, iar la o primă evaluare s-a constatat că şoferul autoturismului a suferit un traumatism cranio-cerebral, cei doi copii au contuzii la cap, iar mama acestora a suferit o plagă tăiată în zona ochiului.

 

FOTO: ISU ”Bucovina” Suceava

Găleată a spus că cei aproximativ 70 de călători aflaţi în trenul Cacica-Suceava nu au fost răniţi, iar circulaţia în zonă era blocată.

locomotiva-accident-todiresti-12
FOTO: ISU ”Bucovina” Suceava

Purtătorul de cuvânt al ISU Suceava a menţionat că toate cele patru persoane au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe a SJU Suceava pentru acordarea de îngrijiri medicale.(L.B.)


Intră acum și în grupul de