Acasă Actualitate Premierul Tariceanu i-a cerut „cu multa fermitate” lui Cristian Adomnitei sa candideze...

Premierul Tariceanu i-a cerut „cu multa fermitate” lui Cristian Adomnitei sa candideze la Primaria Iasiului


Intră acum și în grupul de

Ministrul Educatiei, Cristian Adomnitei, a declarat marti, la Suceava, ca presedintele PNL, premierul Calin Popescu Tariceanu i-a cerut „cu multa fermitate” sa candideze la functia de primar al municipiului Iasi si crede ca nu va putea evita aceasta nominalizare.

Cristian Adominitei a afirmat ca propunerea premierului Tariceanu facuta în timpul sedintei conducerii PNL, îl onoreaza foarte mult, pentru ca Iasi-ul e al doilea oras al României.



„Presedintele partidului mi-a cerut cu multa fermitate sa candidez si Biroul a aprobat acest lucru prin vot. Ma gândesc ca, daca nu as fi performant, nu s-ar fi grabit atât de tare si de ferm sa ma nominalizeze si privesc acest lucru ca pe o dovada de încredere si de apreciere”, a mentionat Cristian Adomnitei, dar a tinut sa precizeze ca nu ia deciziile „pe picior” si ca evalueaza foarte bine toate aspectele, în special în ceea ce priveste proiectele începute la minister.

Acesta a afirmat ca nu crede ca va putea evita aceasta nominalizare, iar daca va pleca, doreste ca toate proiectele sa le lase încheiate sau sa le puna pe o cale care sa duca spre concretizarea lor, si a mai adaugat ca pe perioada campaniei electorale îsi va lua concediu de odihna.

Printre proiectele noi date ca exemplu este cel privind informatizarea scolilor românesti, care costa 130 de milioane de euro. Cristian Adomnitei afirma ca licitatia a fost contestata de una din firme, dar spera ca în 30 de zile, Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor sa dea un raspuns. Firma care câstiga, va înfiinta laboratoare de informatica în toate cele 8100 de unitati care nu au un astfel de laborator.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version