Incendiu la un adapost de animale din Clit


Intră acum și în grupul de

Pompierii suceveni au reusit sa salveze casa unui locuitor din Arbore, dupa ce un incendiu a izbucnit la adapostul de animale de la un scurtcircuit electric. Potrivit ISU „Bucovina” Suceava, Garda de Interventie Solca împreuna cu Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta Arbore si Comitetul Local pentru Situatii de Urgenta Arbore au intervenit cu trei autospeciale pentru localizarea si stingerea unui incendiu izbucnit marti seara, la ora 23:25, la locuinta lui Ilie P. din localitatea Clit, comuna Arbore.  

Când pompierii au ajuns la fata locului, ardea adapostul de animale si depozitul de furaje, cu pericol de propagare la întreaga locuinta.

Incendiul a fost lichidat dupa aproape doua ore, flacarile mistuind acoperisul adapostului de animale pe o suprafata de cca 60 mp, depozitul de furaje pe o suprafata de cca 40 mp si aproximativ doua tone furaje.

Proprietarul a estimat pagubele incendiului la aproximativ 15.000 lei.

În urma cercetarilor, la fata locului s-a constatat ca incendiul a fost provocat de catre un scurtcircuit electric favorizat de un conductor electric defect.

Prin interventia pompierilor s-a reusit salvarea casei de locuit, în valoare de aproximativ 40.000 lei.


Intră acum și în grupul de