Un bar si un magazin mixt din Poiana Stampei mistuite de flacari


Intră acum și în grupul de

Barul si magazinul mixt al unei societati comerciale din comuna suceveana Poiana Stampei au ars în noaptea de marti spre miercuri. Potrivit ISU „Bucovina” Suceava, Detasamentul de Pompieri Vatra Dornei împreuna cu Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta Poiana Stampei si Comitetul Local pentru Situatii de Urgenta Poiana Stampei au intervenit cu doua autospeciale pentru localizarea si stingerea unui incendiu izbucnit miercuri, la ora 01:57 la o societate comerciala cu profil mixt din localitatea Poiana Stampei, aflata în apropierea Caminului Cultural din localitate.

Când pompierii au ajuns la fata locului, ardea cladirea barului si acoperisul magazinului mixt, cu pericol de propagare la anexe si vecinatati.

Incendiul a fost lichidat dupa 4 ore, flacarile mistuind barul ce era construit din lemn, acoperisul magazinului mixt pe o suprafata de 120 mp, produse alimentare si industriale, mobilier.

Proprietarul a estimat valoarea pagubelor la cca 200.000 lei (2 miliarde de lei vechi).  

În urma cercetarilor efectuate la fata locului a rezultat ca incendiul a fost provocat de catre un scurtcircuit electric favorizat de un conductor electric defect.

Pompierii au reusit sa salveze Caminul Cultural aflat în apropiere, parterul magazinului si anexele, în valoare de aproximativ 500.000 lei. 


Intră acum și în grupul de