Bărbat din Voitinel arestat preventiv după ce a agresat o femeie din Arbore, iar polițiștii au fost nevoiți să tragă un foc de armă pentru a-l liniști


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din Voitinel care a lovit o femeie, intenționa să o lovească și pe soția sa, dar l-a lovit pe polițistul care a intervenit pentru aplanarea conflictului și față de care a fost necesară folosirea armanentului din dotare, a fost arestat preventiv 30 de zile.

arest retinere

Poliția Suceava arată că patrula de siguranță publică din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești, a fost sesizată prin SNUAU 112 de către o femeie de 39 ani din comuna Arbore, cu privire la faptul că este bătută într-o locuința din comuna Voitinel, iar în urma intervenției la fața locului persoana vătămată a fost identificată pe scara de la intrarea în locuința familiei unui bărbat de 41 ani din comuna Voitinel.

Polițiștii au escortat femeia agresată în afara locuinţei, după care i s-a cerut să urce în autospeciala poliției pentru a fi condusă la Secția 4 Gălănești în vederea audierii.

Ulterior, polițiștii au continuat verificările și în timp ce efectuau cercetarea locului faptei, bărbatul de 41 de ani a revenit în curte, a încercat să împiedice efectuarea fotografiilor judiciare asupra imobilului, iar la un moment dat a încercat să o  agreseze pe propria sa soție.

Un agent de poliţie a intervenit  şi l-a împiedicat pe agresor să-şi lovească soţia, fiind însă el însuşi lovit cu antebrațul, înjurat și amenințat.

Conform procedurilor de lucru, agresorul a fost somat de mai multe ori să înceteze acțiunea agresivă și întrucât nu s-a conformat, a fost somat cu folosirea armei din dotare. Dat fiind că acțiunea agresivă a continuat, agentul de poliție a scos pistolul din toc și l-a somat din nou. Agentul de poliție a continuat să-l someze în mai multe ocazii pentru a renunța la comportamentul agresiv și întrucât acesta nu s-a supus somaţiilor, agentul de poliție a armat și a tras un foc în aer.Ulterior, agresorul a fost culcat la sol și a fost încătușat, după care a fost condus la autospeciala poliției și transportat la Poliția Municipiului Rădăuți pentru cercetări.

În acest caz a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „ultraj”.

De asemenea, a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii ”lovirea sau alte violențe”, cauza urmând a fi soluționată procedural.

Bărbatul a fost reținut, vineri, pentru 24 de ore, iar sâmbătă a fost arestat preventiv și  a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Suceava.


Intră acum și în grupul de