Acasă Actualitate Gheorghe Flutur se vede deja in fotoliul de presedinte al CJ Suceava

Gheorghe Flutur se vede deja in fotoliul de presedinte al CJ Suceava


Intră acum și în grupul de

Senatorul PD-L de Suceava, Gheorghe Flutur a salutat miercuri decizia Curtii Constitutionale de a declara constitutionala Legea Votului Uninominal, aprobata de Parlament în urma cu 10 zile. Gheorghe Flutur detine si functia de presedinte al organizatiei judetene Suceava a PD-L si candideaza la functia de presedinte al Consiliului Judetean Suceava. Acesta a spus ca data de 12 martie înseamna de fapt „ziua victoriei, schimbarii conducerii CJ de unde vor avea de câstigat doar alegatorii suceveni”.  

Gheorghe Flutur a tinut sa adauge faptul ca de 8 ani se chinuie, ca parlamentar, sa schimbe legea prin care sunt desemnati alesii locali si parlamentarii si s-a declarat „bucuros ca în al XII-lea ceas, clasa politica din România a decis reformarea”.  



„Votul Uninominal va polariza scena politica româneasca si va duce la formarea a doi poli puternici, cel de dreapta, reprezentat de PD-L si cel de stânga, reprezentat de PSD, lucru care va însemna stabilitate politica mai mare”, a mai spus Gheorghe Flutur.

Senatorul crede cu tarie ca Votul Uninominal va da câstig de cauza, la nivelul judetului Suceava, celor de la PD-L care au avut curajul sa ceara asa ceva si sa lupte pentru introducerea lui chiar si la nivelul alegerii presedintelui CJ. 


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version