Lungu: Revelionul în aer liber va fi organizat tot în parcarea Iulius Mall Suceava


Intră acum și în grupul de

Ion lungu sustine o conferinta de presa la Primaria Suceava.

LIVE TEXT:

”Dupa 10 luni de monitorizare a traficului rutier in zona Calea Unirii, stim exact situatia.

Traficul in zona Bazar este extrem de aglomerat si voi intra cu studiul realizat in sedinta de CL din 15 decembrie. Principala gatuire e in zona Bazar.

O masura care pare mai accesibila e mutarea trecerii de pietoni de la Bazar pe sub podul de peste raul Suceava. Solutia e noul pod peste rau.

Sunt convins ca in masura in care vom avea un Guvern liberal, vom rezolva si drumul expres de la Siret la Pascani si vom rezolva si situatia de la Suceava.

Ieri eu ma rugam la Sf. Nicolaie si cei de la Bioenergy se plangeau la hotelul de alaturi. In mare parte au dreptate si eu am facut demersurile de rigoare.

Nu sunt avocatul lor, dar trebuie sa asiguram apa calda si caldura. Primaria a mai dat un milion de lei din subventie pentru a se asigura normal functionarea.

Pana pe 8 noiembrie 2018, nu se poate interveni sub nici o forma in contractul si pretul negociat cu cei de la Bioenergy.

Vreau sa cred ca pana la urma vom avea castig de cauza si centrala Bioenergy, care e o bijuterie, va avea si profit.

Poate sa creasca pretul de n ori mai mult, dar Primaria nu plateste pana in 2018 decat ce avem in contract.

Vom achizitiona 10 biciclete electrice si vom asigura si infrastructura de incarcare. Trebuie sa montam si panouri fotovoltaice pentru incarcare.

Sper sa putem implementa acest proiect care e pe fonduri elvetiene si sa avem sanse sa avem si al doilea proiect. Bicicletele vor fi pentru politia locala.

Vom organiza Revelionul in aer liber. Locatia e parcarea de la Iulius Mall. Vom aloca 100.000 de lei. Speram sa avem solisti pentru toate gusturile.”


Intră acum și în grupul de