Mihaela Morosanu s-a lansat in cursa pentru Primaria Suceava


Intră acum și în grupul de

PNG Suceava are planuri mari pentru 2008. Conducerea organizatiei judetene Suceava a partidului, a anuntat joi ca, pentru Primaria Suceava, PNG va merge pe mâna unei femei, o economista, pe nume Mihaela Morosanu. Liderul judetean al PNG, Dan Chitu, a apreciat ca în urma alegerilor localelor din iunie, în Suceava, partidul va obtine postul de primar, însa dupa turul doi de scrutin – si minim patru din cele 21 de mandate de consilier local. El îsi doreste ca Mihaela Morosanu sa intre în turul doi alaturi de candidatul PNL, actualul viceprimar Angela Zarojanu. Pe lânga Mihaela Morosanu si Angela Zarojanu, pâna acum, au mai fost anuntati oficial doi candidati pentru Primaria Suceava – primarul în exercitiu Ion Lungu, din partea PD-L si seful Organizatiei Municipale a PRM – Ilie Nita.

Mihaela Morosan este casatorita, are doi copii si va împlini 32 de ani pe 16 aprilie. În momentul de fata lucreaza ca  Director Economic la Societatea Nationala de Îmbunatatiri Funciare SA.

Mihaela Morosanu va candida la Primarie cu dorinta de a îmbunatati simtitor dezvoltarea numarului de parcuri în municipiul resedinta de judet, a gradinitelor si a locurilor de joaca pentru copii. 


Intră acum și în grupul de