Acasă Actualitate Tot mai multe petitii in care se reclama serviciile UPC – depuse...

Tot mai multe petitii in care se reclama serviciile UPC – depuse la OJPC


Intră acum și în grupul de

Un sucevean a reclamat la OJPC Suceava ca nu a beneficiat de oferta publicitara promovata de UPC România SRL – punct de lucru Suceava. În mass-media si pliantele publicitare prezentate consumatorilor la ghiseele UPC, societatea promova pachetul 3 Play Medium, care include serviciul internet medium , UPC TV Small si cont de e-mail. Oferta respectiva era prezentata consumatorilor cu termen maxim de instalare de 5 zile lucratoare si cu caracteristicile prezentate în pliant.  

Potrivit sefului OJPC Suceava, petitionarul a fost determinat prin oferta prezentata sa achizitioneze serviciul respectiv si a contractat cu societatea UPC România SRL – punct de lucru Suceava, pachetul UPC 3 Play Medium printr-un act aditional la contractul de furnizare de servicii. Desi în pliant era scris termenul de 5 zile lucratoare pentru instalarea serviciilor, petitionarul nu a beneficiat de acestea nici dupa 8 zile, fapt pentru care a înaintat o plângere la operatorul economic de la care nu a primit nici un raspuns, adresându-se ulterior OJPC Suceava.



„La momentul cercetarii celor reclamate, s-a constatat ca pliantul publicitar era expus la ghiseele UPC România SRL– punct de lucru Suceava. Inspectorii OJPC Suceava au solicitat accesul la reteaua de internet a societatii (cu laptop-ul petitionarului), constatându-se ca acesta nu beneficiaza de serviciile prevazute în contract.  De asemenea , actul aditional la contractul de prestari servicii întocmit de UPC România SRL nu prevede termenul de furnizare a serviciilor contractate si nici numarul de programe TV de care ar fi trebuit sa beneficieze petitionarul”, a precizat Elena Oanea.

Pentru publicitate înselatoare, operatorul economic a fost sanctionat cu doua amenzi contraventionale, în cuantum total de 5.500 lei.

Seful OJPC Suceava a mai adaugat ca, în ultima perioada, la sediul institutiei au început sa fie depuse tot mai multe reclamatii referitoare la serviciile UPC. 


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version