Principele Radu viziteaza judetul Suceava


Intră acum și în grupul de

Reprezentantul Special al Guvernului, Principele Radu al României, va vizita luni si miercuri mai multe localitati sucevene. Astfel, Alteta Sa Regala (ASR)) Principele Radu va avea, luni dimineata, o întâlnire la sediul Colegiului National “Petru Rares” Suceava cu elevii si profesorii acestuia, dupa care, la sediul Primariei Suceava se va întâlni cu primarul municipiului, Ion Lungu si cu reprezentanti ai autoritatilor locale. Ulterior, la General Cart, reprezentantul special al Guvernului va participa la lansarea volumului “Biblioteca în flacari” aparut la Editura Polirom. ASR Principele Radu va pleca apoi la Falticeni unde, la sediul Primariei, se va întâlni cu primarul municipiului, Vasile Tofan, consilieri locali, reprezentanti ai institutiilor locale si oameni de afaceri.

Tot la Falticeni el va discuta la sediul Colegiul National „Nicu Gane” cu elevii si profesorii acestuia dupa care va vizita Muzeul de Arta „Ion Irimescu” Falticeni, atât galeria de arta cât si a apartamentului maestrului.

Principele Radu se va afla marti în judetul Botosani, iar miercuri va reveni la Suceava, unde va merge la Radauti, pentru o întâlnire la sediul Colegiului National “Eudoxiu Hurmuzachi” cu elevii si profesorii acestuia, iar la sediul Primariei Radauti cu primarul municipiului, Mihai Frunza si reprezentanti ai autoritatilor locale. Totodata, el va vizita Catedrala Ortodoxa, Galeria de arta a Muzeului Etnografic “Samuil si Eugenia Ionet” si Manastirea Bogdana. În cursul dupa-amiezii, ASR Principele Radu se va deplasa la Câmpulung Moldovenesc, unde se va întâlni cu autoritatile locale si primarul Constantin Gabriel Serban, dar si cu reprezentanti si elevi ai Colegiului National Militar „Stefan cel Mare”.


Intră acum și în grupul de