Rugby, Liga a III-a : Bucovina Suceava urca pe prima pozitie


Intră acum și în grupul de

RC Bârlad – CSM Bucovina Suceava 21 – 25 ( 8 – 13 )

Rugby-stii suceveni s-au tinut de promisiune si au urcat pe primul loc al clasamentului dupa etapa de sâmbata. În cel de-al treilea meci al turneului „play-out” din cadrul Diviziei Nationale, CSM Bucovina s-a impus pe terenul celor de la RC Bârlad cu scorul final de 25-21.

Condusa de pe banca de tandemul Constantin Vlad – Dumitru Livadaru, formatia suceveana si-a asigurat victoria prin eseurile lui Nichiforiuc, Borta si Stefancu, ajutati si de loviturile de pedeapsa precis executate de Ignea.

„Desi am condus în permanenta pe tabela de marcaj, a fost o victorie muncita care ne consolideaza prima pozitie în clasament. Meritul succesului apartine jucatorilor si a celor care s-au ocupat de pregatirea echipei în zilele premergatoare meciului”, a declarat antrenorul Constantin Vlad.

Sucevenii au fost favorizati în ultima runda de jocul rezultatelor, în tentativa lor de a câstiga turneul „play-out”. Astfel, într-o alta partida disputata la Iasi, echipa locala a respectat calcului hârtiei si s-a impus în fata celor de la Olimpia Bucuresti cu scorul de 8-5. Cea de-a treia întâlnire a competitiei, desfasurata între RC Grivita si CFR Brasov, s-a încheiat cu victoria la „masa verde” a oaspetilor, rezultat final, 0-5, dupa ce gruparea bucuresteana nu a reusit sa vizeze la timp carnetele jucatorilor.

 


Intră acum și în grupul de