Un bărbat din Câmpulung Moldovenesc căutat în Frankfurt pe Main pentru înșelăciune, arestat preventiv. El a fost prins într-o parcare și va fi predat autorităților germane


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii suceveni au reuşit localizarea şi capturarea unei persoane urmărite la nivel european în urma unor activităţi investigative şi de monitorizare complexe la care au participat 15 poliţişti din structurile operative ale IPJ Suceava.

Astfel, a fost prins Gabriel Lucian Bărbulescu, 40 ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, pe numele căreia autoritățile judiciare germane au emis un mandat european de arestare, pentru comiterea infracțiunii de „înșelăciune”.

Acesta a fost capturat miercuri la ora 12:20, în parcarea de lângă  un hotel din municipiul Câmpulung Moldovenesc.

În continuare, în baza ordonanței de delegarea emise de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Suceava, s-a efectuat percheziția la adresa de domiciliu a bărbatului precum și la autoturismul utilizat de persoana în cauză.

Bărbatul de 40 de ani a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Suceava, care a emis pe numele său ordonanță de reținere pentru 24 de ore, fiind introdus în arestul IPJ Suceava joi Curtea de Apel Suceava a decis arestarea acestuia.

Potrivit deciziei, în baza mandatului european de arestare  emis la data de 02.12.2016 de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Frankfurt Am Main, împotriva lui Bărbulescu Gabriel Lucian, Curtea de Apel Suceava dispune predarea persoanei solicitate Bărbulescu Gabriel Lucian autorităţii judiciare emitente din Germania, pe baza consimţământului acesteia.

Mai mult, Curtea de Apel dispune ca, în cazul în care se va pronunţa o pedeapsă privativă de libertate, persoana predată să fie transferată în România, pentru executarea pedepsei.

Totodată, instanța dispune predarea către Parchetul de pe lângă Tribunalul Frankfurt Am Main a unui număr de două colete conţinând înscrisuri şi obiecte ridicate de către organele de poliţie judiciară în urma efectuării percheziţiei domiciliare din data de 14.12.2016 la imobilul situat în  Câmpulung Moldovenesc şi a percheziţiei autoturismului marca Chevrolet Kalos.


Intră acum și în grupul de