Local Kombat : “Pitbull-ul” musca din nou


Intră acum și în grupul de

> Ionut Atodiresei l-a învins pe Catalin Slave în gala de la Arad

Sâmbata, 15 martie, la Arad, în Sala Sporturilor “Victoria”, a avut loc Gala Local Kombat “Da-i bataie la Arad”. Organizata de cunoscutul promoter Eduard Irimia, competitia a fost un real succes.

Printre protagonistii galei s-a aflat si falticeneanul Ionut Atodiresei. “Pitbull-ul” a avut nevoie de prelungiri si doi pumni în barbia adversarului, pentru a iesi învingator în fata unui alt român, Catalin Slave. Desi a pornit lupta ca favorit cert, Atodiresei a încheiat la egalitate de puncte primele trei runde, departajarea fiind facuta printr-o repriza suplimentara, la finalul careia, luptatorul originar din Falticeni l-a învins pe cel supranumit “Fulgerul”. Catalin Slave nu s-a lasat impresionat de palmaresul net superior pe care Ionut Atodiresei îl detine si a luptat cu multa dezinvoltura. Ambii sportivi sunt cunoscuti ca fiind adepti ai stilului kick-box, motiv pentru care duelul dintre cei doi a avut multe momente spectaculoase.  

În primul meci al galei cu numarul 29, „Lordul” Poturak (Bosnia) a fost preocupat, mai degraba, de a admira animatoarele care intrau în ring înainte de fiecare repriza. Asa se face ca ieseanul Sebastian Ciobanu, asistat în colt si de Catalin Morosanu, a câstigat clar meciul, dupa un început mai greoi.

A urmat Ciprian Sora, care l-a snopit în bataie pe campionul de kick?boxing al Spaniei, Damian Garcia. Marea surpriza a serii s-a produs în meciul 4, când tânarul Raul Catinas (19 ani) s-a duelat cu finalistul de la K1 România, de anul trecut, si K1 Ungaria, de anul acesta, Paulo Mataele. Raul Catinas a dat lovitura, câstigând meciul într-o maniera entuziasmanta.

A urmat meciul vedeta, între Daniel Ghita si Freddy Kemayo. Partida nu a prea avut istoric, deoarece românul a câstigat clar, înainte de limita. În ultimul joc al galei a aparut Adrian Buda, care a avut un adversar pe masura, „Gladiatorul” spaniol Rafael del Torro. A fost o lupta care a tinut publicul cu sufletul la gura tot meciul. Pâna la urma a învins Adrian Buda, la limita, cu 2-1.

Asadar, 6 victorii pentru sportivii români la gala Lokal Kombat “Da-i bataie la Arad”, una dintre cele mai puternice gale de acest gen organizate în ultimul timp în România.


Intră acum și în grupul de