Un tânăr fără permis din Frumosu s-a răsturnat cu mașina pe o stradă din municipiul Suceava. Patru tineri care erau cu el în mașină au fost răniți


Intră acum și în grupul de

Patru tineri au fost răniți, luni, într-un accident produs în municipiul Suceava după ce un tânăr de 20 de ani, fără permis de conducere, a intrat pe contrasens a lovit o bordură, iar mașina s-a răsturnat și a acroșat alt autoturism, șoferul vinovat fugind de la locul accidentului.

Potrivit Poliției Județene Suceava, un tânăr de 20 de ani din comuna suceveană Frumosu a condus, luni, pe strada  Grigore Al. Ghica din municipiul Suceava un autoturism, iar din cauza neadaptării vitezei într-o curbă,  a pierdut controlul asupra direcţiei de mers a pătruns pe contrasens și a lovit o bordură, după care, s-a răsturnat și a acroşat  autoturismul condus de un bărbat de 29 de ani, din comuna Calafindeşti.

După producerea accidentului, tânărul de 20 de ani, care nu are permis de conducere, a fugit de la faţa locului.

 În urma accidentului pasagerii din mașina care s-a răsturnat, doi tineri,  unul de 18 ani, din comuna Șcheia şi celălalt de 20 de ani, din Suceava au fost grav răniți, iar alți doi tineri, unul de 21 ani din Suceava și celălalt din comuna Frumosu, au fost răniți ușor.

În acest caz a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de  „vătămare corporală  din culpă”, „părăsirea locului accidentului” şi „conducerea unui autovehicul fără permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.(N.B.)

 


Intră acum și în grupul de