Doi tineri din Grănicești și tatăl lor, arestați pentru că au tâlhărit un tânăr din municipiul Suceava


Intră acum și în grupul de

Polițiștii suceveni au dispus, luni, reținerea a doi tineri de 17 și 18 ani din Grăncești și a tatălului lor în cazul tâlhăririi unui tânăr de 24 de ani din Suceava, iar judecătorul de drepturi și libertăți a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Astfel, polițiștii Biroului Investigații Rădăuți, au pus în executare, luni, trei mandate de aducere pe numele unui bărbat de 43 de ani din comuna Grănicești și a fiilor acestuia, unul de 18 ani şi celălalt de 17 ani, fiind efectuată și o percheziție la domiciliul acestora, ocazie cu care, s-a dispus schimbarea încadrării juridice în „tâlhărie calificată”.

Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că în data de 1 decembrie în jurul  orei 18.00-19.00, în timp ce se aflau pe bancheta din spate a  unui autoturismu și profitând de starea de ebrietate în care se afla suceveanul de 24 de ani, cei doi tineri de 17 și 18 ani, l-au deposedat prin violență, pe tânăr de un telefon mobil şi un portofel cu documente și circa 800 lei.

Ulterior, în data de 15 decembrie, în urma activităților specifice întreprinse de polițiști, telefonul a fost recuperat de la o altă persoană.

În acest caz s-a dispus reținerea pentru 24 de ore a celor trei autori, bărbatul de 43 de ani fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de „complicitate la tâlhărie calificată”, iar cei doi fii ai săi pentru comiterea infracţiunii de „tâlhărie calificată”. Ulterior, cei trei, au fost prezentați Judecătoriei Rădăuți, care a emis pe numele lor, mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile.

În baza mandatelor de arestare, cei trei autori au fost încarcerați în arestul I.P.J. Suceava. (N.B.)


Intră acum și în grupul de