Fotbal : Dumitru Moldovan este convins ca omul de afaceri Dan Ostahie va investi din vara la Cetatea


Intră acum și în grupul de

Rezultatele bune ale Cetatii Suceava si iminenta promovare a echipei în esalonul secund, par sa-l fi convins pe omul de afaceri Dan Ostahie sa investeasca la gruparea de pe Areni. De altfel, grupul Altex sprijina si în acest moment formatia suceveana, o implicare mai mare fiind conditionata de promovarea echipei în Liga a II-a si de dorinta de a realiza performante la Suceava.
“Avem o relatie foarte buna cu domnul Ostahie si sunt sanse în proportie de 100% ca din vara sa se implice în sprijinirea echipei. De fapt, dumnealui si acum ne ajuta, dar din vara va fi altceva. Juristii nostri vor discuta si vom vedea care va fi forma de sprijin a domnului Ostahie”, a declarat presedintele Cetatii Suceava.

Dumitru Moldovan spera ca implicarea financiara a lui Dan Ostahie la Cetatea sa nu depinda de rezultatele alegerilor locale din luna iunie. “Eu nu ma pricep la politica si nici nu fac politica. Sper totusi ca venirea domnului Ostahie sa nu depinda de cine va iesi primar”, a precizat  presedintele gruparii din Areni. Dumitru Moldovan a mai spus ca actualul primar, domnul Ion Lungu, a sprijinit mult fotbalul sucevean, motiv pentru care si-ar dori ca acesta sa obtina un nou mandat. ”Domnul Lungu si Consiliul Local Suceava ne-au ajutat mult. Cred ca ar fi bine pentru noi daca si pe viitor vom beneficia de un asemenea sprijin”, a încheiat presedintele Cetatii.


Intră acum și în grupul de