Şofer din Baia arestat după ce a accidentat doi copii ce mergeau cu o căruță și a fugit de la locul accidentului


Intră acum și în grupul de

Poliția Suceava a fost sesizată prin 112 despre faptul că, pe DJ 155P, pe raza comunei Baia, s-a produs un accident rutier soldat cu victime, iar conducătorul auto a plecat de fața locului.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în timp ce se deplasau  cu un atelaj hipo pe  DJ 155P, în afara localității Baia, doi copii de 12 și 14 ani, ambii din localitate, au fost loviți de un autovehicul, al cărui conducător auto nu a oprit  și a plecat de la fața locului.

Din accident, a rezultat rănirea copilului de 12 ani și vătămarea  ușoară a celui de 14 ani, care au fost transportați cu  ambulanța la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În urma activităților operative întreprinse de polițiști, în jurul orei 07.30, a fost identificată autoutilitara implicată în accident și conducătorul auto, un localnic de 29 de ani, care, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

Ulterior, șoferul a fost prezentat Judecătoriei Fălticeni, care a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile pentru vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției, conducerea sub influența alcoolului și conducerea unui autovehicul fără a poseda permis de conducere, fiind încarcerat în arestul I.P.J. Suceava.


Intră acum și în grupul de