Un tânăr și prietena lui de 16 ani, răniți în Vatra Dornei după ce au intrat cu mașina pe contrasens și au lovit un autoturism


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 19 ani și prietena lui de 16 ani au fost răniți duminică după amiaza în urma unui accident produs în Vatra Dornei.

Poliția Județeană Suceava a anunțat că duminică, în jurul orei 16.00, în timp ce conducea autoturismul pe DN 17, pe strada Argestru, din municipiul Vatra Dornei, după o curbă  periculoasă, pe fondul vitezei excesive şi neadaptate la condiţiile de drum, un tânăr de 19 ani din judeţul Neamţ, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu autoturismul condus regulamentar din sens opus, de un bărbat de 36 de ani din județul Bacău.

În urma accidentului, a rezultat rănirea conducătorului auto de 19 ani și vătămarea ușoară a unei minore  de 16 ani din județul Neamț, pasageră în același autoturism.

Cei doi răniți au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Șoferul care circula regulamentar a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, acestuia și celuilalt conducător auto, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

 


Intră acum și în grupul de