Un mort și doi răniți, în urma unui accident produs la Bunești, în a doua zi de Crăciun


Intră acum și în grupul de

Un bătrân și-a pierdut viața și alte două persoane au fost rănite grav într-un accident produs în a doua zi de Crăciun, la Bunești.

Potrivit Poliției Județene Suceava, luni dimineață, în timp ce conducea autoturismul pe DN 2, în afara comunei Bunești, pe fondul neadaptării vitezei într-o curbă periculoasă, un bărbat de 41 de ani, din municipiul Suceava, a pierdut controlul asupra direcției de mers și după ce a lovit un parapet, a fost proiectat pe sensul opus, moment  în care, a fost lovit de autoturismul condus regulamentar de un bărbat de 40 de ani, din județul Vrancea, după care, ambele autoturisme au fost proiectate în șanț.

”În urma accidentului, a rezultat rănirea gravă a  unui minor de 14 ani, din județul Neamț şi a unui bărbat de 80 de ani, din municipiul Fălticeni, pasageri în autoturismul condus de bărbatul de 41 de ani şi a unei femei de 60 de ani, din județul Vrancea, pasageră în celălalt autoturism.

De asemenea, în urma impactului, a rezultat și rănirea ușoară a unui tânăr de 21 de ani, din județul Neamț, pasager în autoturismul condus de bărbatul de 41 de ani”, arată sursa citată.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Ulterior, la ora 14.20,  bărbatul de 80 de ani, internat în spital, a decedat.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „vătămarea corporală din culpă” și „uciderea din culpă”, ce va fi soluționat procedural, mai precizează Poliția Județeană Suceava.


Intră acum și în grupul de