Doi candidati pentru functia de presedinte- director general al Casei de Asigurari de Sanatate Suceava


Intră acum și în grupul de

La concursul pentru functia de presedinte- director general al Casei de Asigurari de Sanatate Suceava s-au înscris doi candidati, persoane ce au mai ocupat aceasta functie, respectiv dr. Cristina Iordachel, fost sef al institutiei pâna în februarie a.c., si dr. Mihai Creteanu, de asemenea sef la CAS în mandatul precedent.

Luna trecuta, mandatele tuturor sefilor de Case de Sanatate din tara au încetat, dupa ce, printr-un ordin emis de presedintele Casei Nationale de asigurari de Sanatate au fost introduse noi criterii de performanta în contractele de management.

Miercuri a fost ultima zi de înscriere la concursul organizat la CNAS, în perioada 24-26 februarie.  

Cristina Iordachel si-a anuntat de la început intentia de a candida pentru un nou mandat si de a participa la concurs. Cât priveste candidatura doctorului Mihai Creteanu, acesta a declarat miercuri ca s-a înscris la concurs, dar ca nu e sigur ca va participa, având niste probleme personale.   

Candidatii la functia de presedinte-director general al CAS vor avea de sustinut doua probe, cea scrisa, eliminatorie, cu întrebari din legislatia în domeniu, si interviul, în cadrul caruia se va sustine un plan managerial, la ambele trebuind sa obtina minim nota 7.

Interimatul sefiei CAS Suceava este asigurat, de la mijlocul lunii februarie, de directorul economic Michaela Pelepco. 


Intră acum și în grupul de