S-a rasturnat de mai multe ori, dorind sa evite o masina din sens opus


Intră acum și în grupul de

Un accident spectaculos si, din fericire, fara urmari foarte grave a avut loc miercuri seara în zona localitatii Solca. Potrivit IPJ Suceava, miercuri, la ora 19.50, pe D.N. 2 K în afara localitatii Solca, O. ION, în vârsta de 20 ani, din municipiul Suceava, posesor al permisului de conducere categoriile „BE,CE” din anul 2006, în timp ce conducea autoturismul marca „Skoda Octavia”, s-a angajat în depasirea unui tractor nesemnalizat în partea din spate, condus de S. ION, în vârsta de 63 ani, din comuna Arbore, si întrucât din sens opus se apropia un alt vehicul, a virat brusc dreapta, a intrat în derapaj, a parasit carosabilul, rasturnându-se de mai multe ori în decor.  

Atât conducatorul auto, cât si pasagera C. DELIA, în vârsta de 18 ani, din comuna Ciprian Porumbescu, necesita pentru vindecare câte 10 zile îngrijiri medicale.

Conducatorii auto nu purtau centura de siguranta, ambii au fost testati cu aparatul etilotest (rezultat negativ), dupa care li s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de