PD din orasul Dolhasca a trecut la PSD


Intră acum și în grupul de

Fostii membri ai PD din orasul Dolhasca au dorit sa revina în familia social-democrata, a anuntat joi, presedintele PSD Suceava, Gavril Mîrza, precizând ca cei aproximativ doua sute de membri au trecut la PSD. Acesta a venit la conferinta de presa, cu un dosar portocaliu în care se aflau adeziunile la PSD ale aproximativ doua sute de membri ai organizatiei PD Dolhasca, printre care si presedintele organizatiei, Nicolae Gusetu si secretarul organizatiei, Tudorel Titianu.

Acestia au aderat, miercuri, la PSD odata cu lansarea candidatului social-democrat pentru functia de primar al orasului Dolhasca, actualul primar Maria Cojocariu.  

Gavril Mîrza a precizat ca „au fost la PD, s-au trezit populari si acum sunt liberali”. „S-au decis sa revina la doctrina social-democrata”, a spus Gavril Mîrza.

Presedintele PSD a afirmat ca, pâna în prezent, a participat la lansarea candidatilor de primar în 26 de localitati sucevene, iar în cinci dintre acestea, multi membri PD au anuntat ca adera la PSD din cauza ca nu mai suporta politica duplicitara din PD-L.


Intră acum și în grupul de