Senatorul Flutur crede ca votul uninominal pentru Gavril Mirza este ca „Bacalaureatul la 50 de ani”


Intră acum și în grupul de

Presedintele PD-L Suceava, senatorul Gheorghe Flutur, a declarat joi, ca CJ Suceava este „fara conducere”, pentru ca presedintele institutiei este plecat în campanie electorala. Într-o conferinta de presa, Gheorghe Flutur a declarat ca vizitele lui Gavril Mîrza în localitatile judetului este „pelerinajul de ramas bun”, dar a atras atentia ca aceasta institutie trebuie condusa. Acesta a mai spus ca, conducerea CJ Suceava „îsi prezinta bilantul falimentului” si ca trebuie sa o faca cât mai repede „pentru ca sunt esecuri si derapaje totale”.

În opinia senatorului Flutur, votul uninominal pentru Gavril Mîrza este ca „Bacalaureatul la 50 de ani”. „Este greu sa mai dai Bacalaureatul când de patru ori ai iesit pe vot de lista”, a spus presedintele PD-L Suceava.  

În replica, presedintele CJ Suceava, Gavril Mîrza, a declarat ca „Flutur Gheorghe e disperat, pentru ca dupa izolarea lui la Suceava si un esec la alegerile locale, îsi va finaliza cariera politica”. Gavril Mîrza a spus ca nu se afla în campanie electorala, ci ca participa, în cadrul organizatiilor PSD din judet, la lansarea candidaturilor, în cadrul partidului, la alegerile locale.


Intră acum și în grupul de