Macar un punct :


Intră acum și în grupul de

Trimisa pe locul 17 în ierarhia primei serii a Ligii a III-a în urma jocului rezultatelor din ultima etapa, gruparea Raraul Câmpulung se vede nevoita sa se agate de orice punct în încercarea de a evita retrogradarea.

O prima sansa a elevilor lui Cristi Popescu de a reabilita situatia alarmanta din clasament ar putea veni în runda de astazi, când formatia de la poalele Raraului, va evolua pe terenul celor de la Politehnica Iasi II.

„Sper sa obtinem cel putin un punct din jocul pe care îl vom disputa în Copou. Desi ne-am propus sa câstigam în primul rând meciurile de acasa, suntem nevoiti sa aducem si puncte din deplasare, pentru ca situatia noastra în clasament nu este tocmai roza”, a precizat Cristi Popescu.

Raraul nu va putea miza, pentru întâlnirea de astazi, pe serviciile lui Lazar, precum si pe aportul din teren a tehnicianului-jucator Cristi Popescu, ambii fiind suspendati în urma numarului de cartonase galbene.

Pe lânga problemele de efectiv, echipa câmpulungeana este dezavantajata si de statistica meciurilor jucate în deplasare, acolo unde a înregistrat un singur succes în 9 partide disputate, în timp ce formatia secunda din Copou vine dupa trei victorii consecutive obtinute în retur.

Partida se va desfasura cu începere de la ora 15.30, pe terenul secund din cadrul complexului „Emil Alexandrescu” si va fi arbitrata la centru de Ionut Nacu din Roman, ajutat la cele doua tuse de Joszef Fodor si Botond Syakali, amândoi din Ordorheiu Secuiesc.  
 


Intră acum și în grupul de