Un tânăr din Zvoriștea care conducea băut a intrat cu mașina în autoturismul care circula în fața sa

Un tânăr de 21 de ani din Zvoriștea care conducea, luni dimineața, băut, a intrat în mașina ce circula în fața sa pe un drum comunal.

FOTO: satmareanul.net

Astfel, potrivit Poliției Suceava, luni dimineața la ora 03.10, o patrulă din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Adâncata a identificat la intersecția DC 54, cu DC 54A, din comuna Zvoriștea, două autoturisme implicate într-o tamponare.

  Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, pe fondul nepăstrării unei distanțe regulamentare în mers și a consumului de băuturi alcoolice, un tânăr de 21 de ani din localitate, a intrat în coliziune față spate cu autoturismul care circula în fața sa.

Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ pentru conducătoarea auto care circula regulamentar și  de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat, în cazul tânărului de 21 de ani, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

  În acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi  soluționat procedural.