Autoturism de teren plin cu țigări de contrabandă, depistat într-o curte din Brodina


Intră acum și în grupul de

Polițiștii de frontieră au observat, duminică, în prima zi a anului nou, în curtea unui imobil de pe raza localității Brodina un autoturism de teren, înmatriculat în Marea Britanie, în interiorul căruia se aflau mai multe colete.

Având suspiciuni cu privire la conținutul coletelor, o echipă operativă s-a deplasat la fata locului și cu acordul proprietarului, un bărbat  în vârstă de 51 ani, polițiștii de frontieră au efectuat un control asupra autoturismului de teren marca Mitsubshi Pajero.

Astfel, s-a constatat că acesta era încărcat cu o cantitate mare de țigări de contrabandă, fara timbru fiscal, de provenienta duty-free.

Autoturismul de teren și țigările au fost  transportate la sediul sectorului în vederea continuării cercetărilor, iar în urma inventarierii coletelor au fost găsite 11.160 pachete cu țigări, marca Marble, provenite din Ucraina.

Țigările în valoare de 123.000 lei au fost ridicate în vederea confiscării, autoturismul de teren în valoare de 7.000 lei a fost indisponibilizat la sediul sectorului în vederea continuării cercetărilor.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, la final urmând a se lua toate măsurile legale ce se impun.


Intră acum și în grupul de