Locuință din Frasin călcată de hoți în noaptea de Revelion. Hoții au furat 400 de lei și au distrus un televizor LCD


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 57 de ani din orașul Frasin a reclamat, luni la prânz, polițiștilor că în locuința sa au intrat hoții care i-au furat banii dintr-un portmoneu și i-au distrus un televizor, iar mai multe sertare au fost răvășite.

Potrivit Poliției Județene Suceava, polițiștii din cadrul Poliției orașului Frasin au fost sesizați direct de un bărbat, de 57 de ani, localnic, că persoane necunoscute au pătruns în locuința sa, au sustras o sumă de bani și au distrus un televizor.

FOTO: www.mirror.co.uk

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că sâmbătă seara la ora 23.00, bărbatul a plecat de la domiciliu împreună cu soția sa pentru a petrece revelionul.

Aceștia s-au întors în dimineața de duminică la ora 04.30 și au constatat că persoane necunoscute au pătruns în locuință prin forțarea unui geam de termopan, iar în interiorul locuinței erau urme de răvășire ale sertarelor.

Bărbatul  a constatat că hoții au furat suma de 400 de lei care se afla într-un portofel și au distrus, printr-o singură lovire cu un obiect contondent, sticla unui televizor LCD care se afla în sufragerie.

În acest caz s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de „furt calificat” și „distrugere”.


Intră acum și în grupul de