O femeie din Șaru Dornei a suferit un atac de panică după ce casa i-a luat foc. Pompierii militari au acționat trei ore pentru stingerea incendiului

Pompierii militari din Vatra Dornei au intervenit, luni seara, timp de trei ore, cu trei autospeciale cu apă şi spumă şi un echipaj SMURD pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la gospodăria unei femei din satul Şaru Bucovinei din comuna Şaru Dornei.

La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta la o casă de locuit, existând pericolul de propagare la o altă locuinţă, aflată în imediata apropiere.

În incendiu au ars acoperişul casei pe aproximativ 75 de metri pătraţi şi bunuri din interior (aparate electrocasnice, obiecte de mobilier şi altele) și s-au degradat pereţii şi tavanul casei, în proporţie de 70%.

Pe timpul intervenţiei, echipajul pompierilor paramedici SMURD a acordat primul ajutor medical proprietarei, în vârstă de 64 de ani, care a suferit un atac de panică.

Femeia a fost transportată la Centrul de Primire Urgenţe din Vatra Dornei, pentru investigaţii suplimentare şi tratament de specialitate.

Incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza jarului provenit din soba fără acumulare de căldură, amplasată necorespunzător faţă de materialele combustibile.

Prin intervenția lor, pompierii au salvat casa de locuit învecinată.