O șoferiță din Vicovu de Sus care conducea mașina după ce a consumat alcool a acroșat o biciclistă și a părăsit locul accidentului


Intră acum și în grupul de

O femeie de 37 de ani din orașul Vicovu de Sus este cercetată de polițiști pentru mai multe infracțiuni după ce luni seara a provocat un accident pe strada Calea Cernăuţi de pe raza oraşului Vicovu de Sus.

Astfel, din primele cercetări s-a stabilit că luni seara o femeie, de 37 de ani, din oraşul Vicovu de Sus, în timp ce conducea autoturismul, pe strada Calea Cernăuţi, pe raza orașului Vicovu de Sus, din direcţia comunei Vicovu de Jos spre comuna Straja, a acroşat o femeie, de 60 de ani, din aceeași localitate, care se deplasa pe bicicletă, pe marginea părţii carosabile în aceeaşi direcţie de mers.

În urma acroşării, biciclista a căzut pe partea carosabilă, iar conducătoarea auto nu a oprit la faţa locului, continuându-şi deplasarea, fiind ulterior identificată la domiciliul ei.

În urma accidentului rutier femeia de 60 de ani, acuza dureri în zona spatelui şi dureri de cap, aceasta fiind transportată la Spitalul Municipal Rădăuţi, unde medicii au constatat faptul că aceasta nu prezintă leziuni în urma producerii accidentului rutier şi a fost declarată clinic sănătoasă.

Femeia care se afla la volan a fost testată cu aparatul alcooltest rezultatul fiind de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condusă la Spitalul Rădăuţi, unde i-au fost recoltate probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Femeia care circula pe bicicletă a fost testată cu aparatul alcooltest rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condusă la Spitalul Rădăuţi, unde i-au fost recoltate probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

În acest caz s-a deschis un  dosar penal pentru  „vătămare corporală din culpă”, „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia” şi „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului”.


Intră acum și în grupul de