Gospodărie din Câmpulung Moldovenesc, distrusă de un incendiu puternic


Intră acum și în grupul de

O gospodărie din municipiul Câmpulung Moldovenesc a fost cuprinsă de flăcări în       după-amiaza zilei de miercuri, cel mai probabil din cauza efectului termic al curentului electric, generat de un conductor electric defect.

La fața locului au intervenit cu trei autospeciale cu apă şi spumă militarii Detaşamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc.

FOTO: captură video Facebook Nelu Grigoraș

”La sosirea echipajelor, ardeau două anexe gospodăreşti, construcţii din lemn, acoperite cu azbociment, existând pericolul de propagare la casa de locuit şi la gospodăriile învecinate”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU ”Bucovina” Suceava, plt.adj. Alin Găleată.

El a arătat că incendiul, anunțat prin 112 la ora 17:15, a fost lichidat la ora 21:00.

”Au ars magazia de lemne şi un atelier, construcţii corp comun, pe o suprafaţă de 60 de metri pătraţi, şi bucătăria de vară, pe 40 de metri pătraţi. Au mai ars circa 10 metri cubi lemn de foc, 4 metri cubi lemn pentru construcţii, două tone de fân şi unelte gospodăreşti. S-au degradat aparate şi utilaje electrice şi alte bunuri.

Pompierii au salvat casa proprietarului şi locuinţele învecinate”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, adăugând că din fericire, nu s-au înregistrat victime.


Intră acum și în grupul de