Trei incendii de vegetatie uscata, din cauza neglijentei unor fumatori

Pompierii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Bucovina” Suceava a intervenit vineri la o serie de incendii care au afectat suprafete de teren acoperite cu vegetatie uscata, fiind puse în pericol vecinatatile si necesitând interventia pentru stingere a serviciilor de urgenta profesioniste si voluntare.

Potrivit ISU „Bucovina” Suceava, în data de 21.03.08, orele 12.40, Detasamentul de Pompieri Suceava a intervenit cu doua autospeciale pentru localizarea si stingerea unui incendiu izbucnit pe circa 200 mp teren cu vegetatie uscata în zona strazii Eroilor din municipiul Suceava, existând pericol de propagare la un atelier de tâmplarie situat în imediata vecinatate. Incendiul a fost lichidat la orele 13.20 în limitele gasite, pagubele materiale înregistrate fiind nesemnificative.

Tot în data de 21.03.08, orele 12.53, Garda de Pompieri Vicovu de Sus împreuna cu serviciul voluntar pentru situatii de urgenta (SVSU) din comuna Brodina a intervenit cu doua autospeciale pentru localizarea si stingerea unui incendiu izbucnit pe circa 100 mp teren cu vegetatie uscata pe raza localitatii Falcau – comuna Brodina, existând pericol de propagare la fondul forestier situat în imediata vecinatate. Incendiul a fost lichidat la orele 13.30 în limitele gasite, pagubele materiale înregistrate fiind nesemnificative.

Detasamentul de Pompieri Falticeni împreuna cu serviciul voluntar pentru situatii de urgenta (SVSU) din comuna Preutesti a intervenit vineri, la ora 19:00, cu doua autospeciale pentru localizarea si stingerea unui incendiu izbucnit pe circa doua hectare de teren cu vegetatie uscata, pe raza localitatii Arghira – comuna Preutesti, existând pericol de propagare la fondul forestier situat în imediata vecinatate. Incendiul a fost lichidat la orele 20.45, în limitele gasite, pagubele materiale înregistrate fiind nesemnificative.

Toate incendiile au avut aceeasi cauza, neglijenta fumatorilor.

loading...