60 de jandarmi au asigurat măsurile de ordine publică la bisericile din județul Suceava, de Bobotează


Intră acum și în grupul de

60 de jandarmi au acționat, vineri, în timpul desfăşurării manifestărilor religioase prilejuite de Sărbătoarea Botezului Domnului, pentru asigurarea măsurilor de ordine publică în zona Mănăstirii „Sfântul Ioan cel Nou de la Suceava”, a bisericii „Sfântul Apostol Andrei” din Suceava şi la alte 20 lăcaşuri de cult din localităţile din judeţ în care funcţionează structuri de jandarmerie.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Suceava, slt. Nicoleta Andronic, jandarmii au acţionat pentru protecţia participanţilor, prevenirea aglomerărilor de persoane  în apropierea zonelor de distribuire a apei sfinţite, precum şi pentru  rezolvarea  situaţiilor care ar fi putut să apară cu ocazia desfăşurării manifestărilor.

”În timpul acestei misiuni nu s-au înregistrat fapte care să aducă atingere legilor şi normelor de convieţuire socială”, a precizat Andronic.

Ea a mai menționat că vineri dimineață la capela de la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Suceava, preotul militar al unităţii a oficiat Liturghia Sfântului Ioan Gură de Aur. Momentul a fost urmat de oficierea Slujbei Aghezmei Mari, la crucea de gheaţă ridicată în curtea inspectoratului.

 

                   


Intră acum și în grupul de