Temperatura resimțită vineri seara: -30 de grade Celsius la Suceava și -33 de grade Celsius la Rădăuți


Intră acum și în grupul de

UPDATE SÂMBĂTĂ 7 IAN ORA 8

Temperatura resimțită în județul Suceava, în zona Rădăuți-Suceava continuă să fie sub -30 de grade Celsius.

Astfel, dacă la ora 7 temperaturile aerului erau de -15 grade Celsius la Suceava și Rădăuți și de -17 grade Celsius la Poiana Stampei, la aceeași oră, temperatura resimțită era de -31 de grade Celsius la Suceava și de -30 de grade Celsius în Rădăuți, iar la Poiana Stampei de -19 grade Celsius.

În decurs de o oră, potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, ca urmare a vântului puternic, temperaturile resimțite au scăzut.

Astfel, la ora 8, temperatura resimțită în Suceava era de -34 de grade Celsius, iar la Rădăuți de -35 de grade Celsius, în timp ce la Poiana Stampei s-a menținut la -19 grade Celsius.

La aceeași oră, temperatura aerului era de -15 grade Celsius la Rădăuți și de -16 grade Celsius la Suceava.

UPDATE ORA 23

Temperatura resimțită vineri la ora 23 era de -36 de grade Celsius în Suceava și de -34 de grade Celsius în Rădăuți, în timp ce la Poiana Stampei era de -14 grade Celsius.

Conform Administrației Naționale de Meteorologie, temperatura aerului era la ora 23 de -15 grade Celsius la Suceava și Rădăuți și de -14 grade Celsius la Poiana Stampei.

 

UPDATE ORA 22-Temperatura resimțită în municipiul Suceava -36 de grade Celsius

La ora 22, potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, temperaturile aerului erau de -14 grade Celsius la Suceava și Poiana Stampei și de -15 grade Celsius la Rădăuți.

În schimb, din cauza vântului puternic, temperatura resimțită în municipiul Suceava a coborât la -36 de grade Celsius.

La Rădăuți temperatura resimțită era de -31 de grade Celsius, iar la Poiana Stampei, de -16 grade Celsius.

UPDATE ORA 21

Temperatura aerului a rămas constantă la -14 grade Celsius, vineri, la ora 21, atât la Suceava cât și la Rădăuți și Poiana Stampei în timp ce temperatura resimțită a ajuns la -33 de grade Celsius la Suceava.

Astfel, potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, la ora 21 temperatura resimțită în Suceava era de -33 de grade Celsius, la Rădăuți de -31 de grade Celsius, iar la Poiana Stampei de -17 grade Celsius.

Temperaturile continuă să fie scăzute în următoarele zile, iar în noaptea de vineri spre sâmbătă se așteaptă ninsori în județ.

UPDATE ORA 20

Temperatura aerului, vineri seara, era la ora 20 de – 14 grade Celsius atât la Suceava cât și la Rădăuți, dar și la Poiana Stampei potrivit Administrației Naționale de Meteorologie.

Meteorologii arată că la ora, 20, temperatura resimțită era de – 31 de grade Celsius la Suceava și de -34 de grade Celsius în Rădăuți.

În zona de munte a județului Suceava temperatura resimțită era de -17 grade Celsius, înregistrată la Poiana Stampei.

Stirea inițială

Temperatura aerului, vineri seara, era la ora 18 de – 13 grade Celsius atât la Suceava cât și la Rădăuți, potrivit Administrației Naționale de Meteorologie.

Totodată, ANM arată că la aceeași oră, 18, temperatura resimțită era de – 30 de grade Celsius la Suceava și de -33 de grade Celsius în Rădăuți.

În zona de munte a județului Suceava temperatura resimțită era de circa -16 grade Celsius, înregistrată la Poiana Stampei.

Meteorologii arată că în perioada următoare, în cea mai mare parte a ţării, vremea va fi geroasă atât noaptea, cât şi ziua, iar temperaturile minime se vor situa frecvent între -25 şi -15 grade.

Județul Suceava este sub cod galben de ninsori și viscol până sâmbătă dimineața la ora 10, iar ANM arată că va ninge în general slab cantitativ, dar vântul va continua să prezinte intensificări cu viteze de 50…60 km/h şi pe arii restrânse 70 km/h, temporar spulberând şi troienind zăpada.


Intră acum și în grupul de