Circulația în județul Suceava se desfășoară îngreunat, duminică dimineața, din cauza viscolului puternic. Nu s-au semnalat blocaje. Stratul de zăpadă cuprins între 2 și 27 de cm. Indicele de răcire – 34 de grade Celsius în Rădăuți


Intră acum și în grupul de

Circulația rutieră în județul Suceava se desfășoară îngreunat în județul Suceava în condiții de viscol puternic, a declarat prefectul Constantin Harasim.

El a spus că nu au fost semnalate blocaje în trafic, dar că viscolul puternic poate forma suluri de zăpadă pe anumite tronsoane.

Potrivit prefectului există stocuri suficiente de materiale antiderapante pentru intervenția echipajelor de deszăpezire.

El a mai spus că din cauza vântului puternic, două localități nu sunt alimentate cu energie electrică, Bosanci și Cumpărătura, dar că se intervine pentru remedierea avariilor.

La ora 9, temperaturile aerului în județul Suceava erau de -13 grade Celsius la Suceava și Rădăuți și de -14 grade Celsius la Poiana Stampei în timp ce temperaturile resimțite erau de -34 grade Celsius la Rădăuți, de -32 de grade Celsius la Suceava și de -17 grade Celsius la Poiana Stampei.

Stratul de zăpadă era de 2 centimetri în zona Suceava-Rădăuți și de 27 de centimetri la Poiana Stampei.


Intră acum și în grupul de