S-au luat la bataie din cauza televizorului de la bar


Intră acum și în grupul de

Doi suceveni s-au luat la bataie din cauza unui televizor dintr-un bar din cartierul sucevean Burdujeni. Potrivit purtatorului de cuvânt din cadrul IJJ Suceava, locotenent Bogdan Cornaci, joi, în jurul orelor 13.00, membrii unei patrule de jandarmi, care executau serviciul de ordine si siguranta publica în cartierul Burdujeni din municipiul Suceava, au intervenit pentru aplanarea unui conflict iscat între doi barbati într-un local din zona. Este vorba despre C. Dumitru, de 55 ani si B. Gheorghe, de 50 ani, ambii din municipiul Suceava, care se aflau la mese diferite în localul respectiv, iar deranjat de modul cum cel dintâi utiliza televizorul din bar, B. Gheorghe i-a solicitat sa reduca sonorul aparatului.

Aflat sub influenta bauturilor alcoolice, C. Dumitru a reactionat violent, lovindu-l cu pumnii în zona fetei si provocându-i leziuni, care necesita pentru vindecare, un numar de aproximativ 18 zile de îngrijiri medicale.

Batausului i-au fost întocmite actele premergatoare pentru savârsirea infractiunii de loviri sau alte violente, iar dosarul urmeaza sa fie înaintat Parchetului de pe lânga Judecatoria Suceava, în vederea continuarii cercetarilor. 


Intră acum și în grupul de