Foresta Suceava la un pas de colaps. Convocarea lotului a fost amanata. Dorin Goian e cu demisia pe masa


Intră acum și în grupul de

Echipa de fotbal fanion a Sucevei, FORESTA, este la un pas de colaps din cauză că municipalitatea suceveană nu și-a onorat obligațiile financiare asumate pentru anul 2016, iar clubul a intrat în criză financiară.

Președintele Consiliului de Administrație al Foresta, Andrei Ciutac, a declarat pentru NewsBucovina că situația financiară a clubului este gravă și că datoriile primăriei către Club sunt de câteva sute de mii de lei.

El a arătat că fotbaliștii și-au petrecut Crăciunul și Anul Nou fără a-și primi salariile și că în ciuda eforturilor depuse nu s-a reușit depunerea deconturilor și nici obținerea banilor angajați prin decizia Consiliu Local.

Lotul trebuia convocat pe data de 11 ianuarie, dar în urma situației grave de la club s-a decis, împreună cu antrenorul, amânarea convocării pentru data de 16 ianurie, când se speră ca situația să își găsească o rezolvare.

Andrei Ciutac a mai spus că președintele executiv al Forestei, fostul internațional sucevean, Dorin Goian, care a repus fotbalul sucevean pe harta fotbalistică a României și-a anunțat demisia din funcție.

Andrei Ciutac a menționat că se încearcă rezolvarea situației și menținerea la cârma echipei a lui Dorin Goian. (A.Dima)


Intră acum și în grupul de