În municipiul Suceava se circulă în condiții de iarnă. Viceprimarul Lucian Harșovschi: Facem tot posibilul pentru a interveni peste tot


Intră acum și în grupul de

Circulația rutieră în municipiul Suceava se desfășoară în condiții de iarnă, a declarat luni viceprimarul Lucian Harșovschi, arătând că pe parcursul weekend-ului nu s-au înregistrat evenimente deosebite privind traficul rutier și nu au fost străzi sau porțiuni de artere blocate.

Harșovschi a explicat că în acest weekend s-a acționat mecanizat cu 22 de utilaje de deszăpezire pentru străzi și trei pentru trotuare, precum și manual cu oameni cu lopeți, dar datorită viscolului puternic, eficiența acestora a fost redusă.

”De la primele ore ale dimineții, după ce vântul și-a mai încetat din intensitate, s-a intervenit din nou pe arterele principale.

De acum, intervenim pe străzi secundare, avem și câte o echipă de muncitori în fiecare cartier pentru degajarea stațiilor de autobuz, a trecerilor de pietoni și a trotuarelor înguste”, arată viceprimarul municipiului Suceava într-o postare pe Facebook.

El a ținut să reamintească că în jurul spațiilor comerciale le revine agenților economici datoria să facă deszăpezirea.

”Știm că nu întotdeauna putem mulțumi pe toată lumea dar facem tot posibilul pentru a interveni peste tot, de aceea vă readuc aminte că numărul de telefon la care se poate suna non-stop pentru a sesiza diferite probleme în traficul rutier/pietonal, este (0731) 996 856 – dispecerat Diasil Service și 0230/212696 interior 154/254 Primăria Suceava”, a mai declarat viceprimarul Sucevei.


Intră acum și în grupul de