Continua „dosariada” intre Ovidiu Dontu si primarul Ion Lungu


Intră acum și în grupul de

Candidatul PSD la Primaria Sucevei, consilierul local Ovidiu Dontu, a deschis un nou „capitol” din ceea ce el numeste serialul „Primarul risipitor al Sucevei”, el prezentând luni, episodul „Afacerea sugativa”. Ovidiu Dontu a venit în fata presei cu o serie de date referitoare la modul în care au fost cheltuite aproximativ 30 de miliarde de lei vechi pentru refacerea Punctului Termic Obcini 3.  

Social-democratul sucevean sustine ca firma câstigatoare a fost desemnata SAEM din Bucuresti care la rândul ei a dat în subantrepriza realizarea obiectivului mentionat firmei sucevene PRO TEHNICA, al carei asociat unic si administrator este „fratele geaman al primarului Ion Lungu, si anume Constantin Lungu, care este si în Consiliul de Administratie al ACET SA Suceava”. Dontu a lansat la adresa primarului în exercitiu o serie de întrebari cu privire la modul cum a fost adjudecata licitatia catre SAEM si mai ales a modului în care firma fratelui primarului a ajuns sa gestioneze bugetul lucrarii de refacere a punctului termic din cartierul Obcini a Sucevei. „Din ce lucrari ale bugetului public a realizat firma Pro Tehnica o cifra de afaceri de 4 miliarde de lei cu 7 angajati în 2006 si care este cifra de afaceri în 2007, an în care s-a desfasurat programul Termoficarea? Cât din cele 30 de miliarde de lei alocate pentru Obcini 3 a cheltuit firma fratelui  primarului? Cât din aceasta suma a fost virata în 2007 pentru lucrari executate în 2008? De ce fratele dumneavoastra geaman conduce lucrarile la Obcine 3 si de ce s-au folosit materiale de proasta calitate la îmbinarile dintre conducte? Câte din lucrarile la scolile sucevene sunt luate în subantrepriza de firma fratelui dumneavoastra geaman?”, sunt întrebarile pe care Ovidiu Dontu i le-a dresat în mod public primarului Ion Lungu.  

În final, candidatul PSD a mai spus ca „în Suceava, baietii destepti sunt doi: fratii Lungu” si ca risipa banului public si prosperitatea afacerilor familiei „sunt programul electoral a lui Ion Lungu”


Intră acum și în grupul de