Eroul Ioan Grosaru a fost uitat de oficialitatile judetene si centrale


Intră acum și în grupul de

Europarlamentarul socialist Catalin Nechifor a criticat oficialitatile judetului Suceava, dar si statul român pentru amnezia de care a dat dovada la 6 luni de la moartea eroului român cazut pe frontul din Irak, Ioan Grosaru din Paiseni. „Este absolut rusinos ca statul român sa nu recunoasca o jertfa a unui soldat cazut pe fronturi din alte tari ale NATO. Duminica, la Paiseni, nici un reprezentant al statului român nu a fost prezent cu toate ca era un eveniment important pentru familia eroului sucevean”, a declarat Catalin Nechifor. Euro-deputatul PSD a explicat ca alaturi de familia lui Grosaru au fost prezenti doar colegii de arme ai eroului, iar din partea partidelor politice au fost prezenti Titus Colatean (europarlamentar si secretar general al PSD), Ioan Stan (deputat PSD) si Catalin Nechifor.

Acesta din urma a mai criticat si atitudinea presedintiei române si a Guvernului referitor la subiectul Ioan Grosaru. „Cei care sunt actualmente la putere, atât presedintele Traian Basescu, cât si ministrul apararii, Teodor Melescanu sunt doar doritori de a profita de asemenea momente delicate. A fost repatriat în tara trupul neînsufletit al altui erou national, Ioan Cosmin Sandu, iar cei doi oficiali au preferat sa fie prezenti într-un fel sau altul doar la acest moment”, a mai spus Catalin Nechifor.

Acesta a reamintit faptul ca prin efortul conjugat al social-democratilor suceveni, Scoala cu clasele I-IV din Paiseni va purta numele „Ioan Grosaru”.


Intră acum și în grupul de