Pompieri militari din Suceava, Fălticeni și Siret la intervenții în județele din sud-estul țării afectate de viscol și ninsori


Intră acum și în grupul de

Mai multe echipaje de pompieri din județul Suceava au fost detașate în județele din sud-estul țării pentru a sprijini unitățile ISU din acele zone afectate de viscol și ninsori.

Astfel, ținând cont de prognozele meteorologice care preconizează manifestarea unor fenomene meteo periculoase, în special pentru judeţele din estul şi sud-estul ţării, Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă a ordonat unităţilor subordonate pregătirea şi constituirea unor grupări de sprijin  care să intervină în judeţele posibil a fi afectate.

În aceste condiții, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” al judeţului Suceava a trimis, în zilele de 9 şi 10 ianuarie, în sprijinul colegilor din judeţele Brăila şi Vrancea, două echipaje de la Detaşamentul de Pompieri Fălticeni şi de la Garda de Intervenţie Siret, cu două autofreze de zăpadă multifuncţionale.

Acestea vin în completarea echipajelor pompierilor militari suceveni care s-au deplasat zilele trecute pentru misiunile de salvare în zonele ţării afectate de fonomenele meteo periculoase.

Încă din data de 6 ianuarie, două echipaje de pompieri militari, cu o autospecială cu autoşenilată tractată şi cu o autofreză de zăpadă multifuncţională, s-au deplasat, primul echipaj în judeţul Ialomiţa, iar al doilea în judeţul Buzău.

După 72 de ore, salvatorii s-au întors acasă, locul echipajului de pe autoşenilată fiind luat de alţi colegi de la Detaşamentul de Pompieri Suceava, care au plecat tot în zona de competenţă a I.S.U. Ialomiţa.


Intră acum și în grupul de