Dupa gratii, pentru ucidere cu doua lovituri de coada de topor


Intră acum și în grupul de

Un nemtean domiciliat în Frasin a fost arestat dupa ce si-a ucis vecinul de curte cu doua lovituri de coada de topor. Potrivit purtatorului de cuvânt al Parchetului de pe lânga Tribunalul Suceava, Luminita Hurjui, institutia a dispus la data de 24 martie 2008 începerea urmaririi penale fata de SIMION B., în vârsta de 56 de ani, din comuna Borca, judetul Neamt, domiciliat în orasul Frasin, pentru savârsirea infractiunii de omor.

Astfel, duminica, aflându-se în curtea comuna a locuintei lor si în urma unui conflict spontan, nemteanul i-a aplicat lui Lastun Ioachim doua lovituri cu o coada de topor, una în zona capului, iar cealalta în zona coastelor – partea stânga, producându-i leziuni ce au necesitat de urgenta internarea acestuia la Spitalul Vatra Dornei. De aici, s-a dispus transferarea sa la Spitalul de Neurochirurgie Iasi, însa în apropierea localitatii Câmpulung Moldovenesc a survenit decesul victimei.

Potrivit purtatorului de cuvânt, prin ordonanta a fost pusa în miscare actiunea penala fata de Simion B., iar la orele 19,30, inculpatul a fost retinut pe o durata de 24 de ore. Marti, a fost solicitata Tribunalului Suceava luarea masurii arestarii preventive pentru o perioada de 29 de zile fata de inculpatul Buzdugan Simion, urmând ca instanta de judecata sa se pronunte asupra acestei cereri. 


Intră acum și în grupul de