Mașina unei firme, furată din municipiul Suceava. Hoții au reușit să scape inițial de polițiștii care îi urmăreau, dar au fost reținuți a doua zi


Intră acum și în grupul de

Trei tineri au fost reținuți de polițiștii suceveni și sunt cercetați pentru mai multe infracțiuni după ce au furat o mașină din orașul Suceava, aparținând unei firme, iar când au fost depistați de polițiști au reușit să scape de urmărire, fiind identificați a doua zi.

Potrivit Poliției Județene Suceava, polițiștii au fost sesizați prin 112, miercuri seara la ora 21.40 că o mașină a unei firme, parcată pe o stradă din municipiul Suceava a fost furată.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, profitând de neglijența șoferului, care a parcat autoturismul și a lăsat motorul pornit, cu cheile în contact și a intrat în sediul firmei, hoții l-au sustras.

În urma măsurilor operative întreprinse de polițiști, autoturismul a fost identificat pe raza comunei Todirești și urmărit până în comuna Șcheia, unde, șoferul a oprit, iar cele trei persoane din interior au fugit.

Ulterior, joi, în urma continuării cercetărilor, polițiștii Biroului Investigaţii Criminale Suceava, i-au identificat pe autorii faptei ca fiind,  un minor de 17 ani din orașul Solca, un bărbat de 28 de ani, din orașul Cajvana și un tânăr de 18 ani, din județul Botoșani.

În baza probatoriului administrat, cei trei suspecți au fost reținuți pentru 24 de ore și încarcerați în arestul I.P.J. Suceava pentru furt în scop de folosință și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.


Intră acum și în grupul de