In urma demersurilor socialistilor europeni s-a decis marirea cotei de lapte


Intră acum și în grupul de

Europarlamentarul socialist Catalin Nechifor (PSD Suceava) a cerut oficialitatilor române si sucevene sa se implice, astfel încât agricultura si zootehnia din zona judetului Suceava sa aiba sansa sa renasca. Catalin Nechifor a spus, într-o conferinta de presa, ca în cadrul Parlamentului European, al carui membru este, a fost decisa, prin demersurile facute exclusiv de socialisti, marirea cotei de lapte cu 2 la suta, pentru toate statele europene, inclusiv România.

Acesta a explicat ca, spre surprinderea generala, cei care s-au opus acestei cresteri au fost chiar popularii europeni (din care face parte PD-L). „Popularii europeni nu au dorit cresterea cu doua procente a cotei de lapte. Eu cred însa ca României i s-a mai dat prin asta înca o sansa în domeniul agriculturii”, a declarat eurodeputatul sucevean.

Acesta spera ca Guvernul României si reprezentantii sai din judetul Suceava sa faca în asa fel încât „sa readuca agricultura si zootehnia din judetul Suceava în zona de profitabilitate”.


Intră acum și în grupul de