„Afacerea PLUS este o problema doar in mintea deputatului Dumitru Pardau”


Intră acum și în grupul de

Presedintele Consiliului Judetean Suceava, Gavril Mîrza, lider al PSD Suceava, a replicat marti, în termeni destul de duri la adresa deputatului PD-L Dumitru Pardau, în privinta afacerii magazinului PLUS din curtea Spitalului Judetean Suceava. Luni, parlamentarul sucevean l-a acuzat pe presedinte de faptul ca „face presiuni” la adresa conducerii interimare a Spitalului Judetean pentru a accepta construirea, în curtea unitatii sanitare, a unui supermarket PLUS, pe o suprafata de 4800 de metri patrati. Presedintele CJ le-a cerut democrat-liberalilor suceveni „sa se linisteasca”, pentru ca nu exista niciun fel de vointa din partea Consiliului în vederea construirii respectivului supermarket.  

„La sedinta CJ care urmeaza, va aparea pe ordinea de zi o chestiune privind construirea unui Centru de Sanatate mintala în curtea Spitalului”, a explicat seful executivului judetean. Acesta a tinut sa-i explice lui Dumitru Pardau ca, din punctul de vedere al CJ, problema PLUS a fost încheiata de mult si ca nu are rost sa se mai faca tevatura pe acest subiect. „Afacerea PLUS este o problema doar în mintea deputatului Dumitru Pardau”, a mai spus Gavril Mîrza.

Reamintim ca scandalul Magazinul PLUS are la baza dorinta firmei care are magazinele respective, de a construi în incinta Spitalului Judetean un supermarket. Ideea a fost criticata de mai toate formatiunile politice, însa pâna acum nimeni din conducerea firmei PLUS nu a dat detalii cu privire la aceasta afacere si nu a organizat o conferinta de presa prin care sa demonteze toate acuzatiile ce se aduc de o parte sau de alta.


Intră acum și în grupul de