Încă un furt din mașină în timpul zilei în municipiul Suceava prin spargerea unui geam


Intră acum și în grupul de

Un nou furt din mașină produs în timpul zilei în municipiul Suceava prin spargerea unui geam a mai fost reclamat, luni, de un sucevean.

Astfel, luni la ora 17.21, Poliția municipiului Suceava a fost sesizată prin 112 de un sucevean de 37d e ani despre faptul că i-a fost spartă mașina de unde i-a fost furată o geantă.

Polițiștii au stabilit că, profitând de neglijența suceveanului care, în jurul orei 15.12, a parcat autoturismul pe o stradă din localitate și a lăsat bunurile de valoare în interior, pe un scaun, prin spargerea unui geam, hoții au furat o geantă cu documente personale și alte bunuri de uz personal, valoarea totală a prejudiciului fiind de circa 1.600 lei.

În acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate de polițiști pentru identificarea autorilor și recuperarea prejudiciului.

Poliţiştii atrag atenţia cu privire la modul de asigurare a vehiculelor, dar şi cu privire la locaţiile de parcare şi la bunurile pe care cetăţenii le lasă în interiorul autoturismelor.

Aceeași metodă de furt a mai fost folosită în cazuri similare în ultima perioadă, când mașini parcate au fost sparte, iar hoții au furat genți sau poșete lăsate în mașină.


Intră acum și în grupul de