Local Kombat : „Pitbull Challenge 2” la Piatra Neamt


Intră acum și în grupul de

Dupa ce în decembrie a organizat prima gala de Local Kombat în Suceava, Ionut Atodiresei se pregateste în aceasta perioada pentru a doua editie a concursului, care va avea loc la Piatra Neamt. Luptatorul falticenean are în plan organizarea a trei competitii „Pitbull Challenge” în acest an, dintre care una si la Suceava.

În urma cu 10 zile, Ionut Atodiresei a participat la gala Local Kombat „Da-i bataie la Arad” acolo unde s-a impus în fata lui Catalin „Fulgerul” Slave. În acest moment sportivul din Falticeni si-a reluat rolul de organizator de competitii. Astfel, în curând, la Piatra Neamt va avea loc „Pitbull Challenge 2”, o actiune cel putin de acelasi nivel cu cea desfasurata în luna decembrie la Suceava.

Pe lânga Gala de la Piatra Neamt, „Pitbull-ul” din Falticeni va reveni la Suceava cu editia a III-a a concursului, programata în luna august a acestui an.

În vârsta de 25 de ani, Ionut Atodiresei lupta din 2003 în galele profesioniste Local Kombat, el înregistrând doar patru înfrângeri în cele 20 de meciuri disputate si un titlu de campion european.

Ionut Atodiresei este începând din decembrie 2007, cetatean de onoare al municipiului Falticeni, el completând astfel lista cu personalitati sportive ale orasului, din care mai fac parte Maria Olaru, Vasile Nistor, Constantin Chiriac sau Mihaela Pohoata.


Intră acum și în grupul de