O bătrână din Milișăuți a făcut atac de panică după ce i-a luat foc casa


Intră acum și în grupul de

Locuința unei bătrâne din orașul Milișăuți a luat foc marți seară, cel mai probabil din cauza efectului termic al curentului electric, generat de un conductor electric neizolat corespunzător.

foto: Arhivă

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU ”Bucovina” Suceava, plt.adj. Alin Găleată, pentru localizarea și lichidarea incendiului au intervenit militarii Detaşamentului de Pompieri Rădăuţi, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Milişăuţi, cu patru autospeciale şi o ambulanţă SMURD.

La sosirea echipajelor, ardea violent acoperişul locuinţei, existând pericolul de propagare la întreaga construcţie.

”Pe timpul intervenţiei, echipajul SMURD a acordat primul ajutor medical proprietarei, în vârstă de 77 de ani, care a suferit un atac de panică. Ulterior, după ce şi-a mai revenit, femeia a refuzat transportul la spital”, a arătat Găleată.

El a precizat că în incendiu a ars acoperişul casei pe o suprafaţă de 60 de metri pătraţi şi s-au degradat pereţii portanţi, obiecte de mobilier şi aparatură electrocasnică.

Incendiul, anunțat prin 112 la ora 21:37, a fost lichidat la ora 23:28, iar pompierii au salvat restul casei de locuit. (Irina Lițu)


Intră acum și în grupul de