Cinci tineri sunt cercetați de polițiști după ce au furat o mașină și s-au plimbat cu ea prin oraș, apoi au abandonat-o într-o parcare


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 29 de ani din municipiul Suceava a sesizat miercuri dimineață poliția că i-a fost furată mașina parcată în fața locuinței.

Potrivit Poliției Județene Suceava, polițiștii au stabilit că suceveanul a parcat autoturismul în faţa locuinţei sale, însă a lăsat cheia în contact şi l-a încuiat doar din telecomandă, iar ulterior a fost furat.

În urma cercetărilor, polițiștii orașului Cajvana au stabilit că doi tineri, unul de 18 ani din localitate şi celălalt de 17 ani din orașul Solca împreună cu alți doi tineri de 15 și 16 ani din Solca și unul din comuna Ciprian Porumbescu, au furat mașina și s-au plimbat în noaptea de marți spre miercuri, timp de două ore, prin oraș.

Ulterior, ei au parcat mașina la ieșirea din municipiul Suceava spre Fălticeni.

Autoturismul a fost identificat de polițiști pe strada Victoriei, din municipiul Suceava, într-o parcare şi a fost predat persoanei vătămate.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „furt calificat”, ce va fi soluționat procedural.


Intră acum și în grupul de